Home / Brummen-Regiobode / Gezinsdienst in Klarenbeek

Gezinsdienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 2 februari houdt de Streekgemeente Klarenbeek-Voorst-Wilp gezamenlijk een gezinsdienst in Klarenbeek. Er wordt aandacht besteed aan het diaconale project dat in gezamenlijkheid door bovengenoemde drie kerken, gedurende drie jaren, ondersteund wordt: de stichting Vrienden van DHAN. Deze Nederlandse stichting ondersteunt de DHAN Foundation in India. Vanuit de streekgemeente worden vooral de kinderen in India die niet mee kunnen komen in het reguliere onderwijs geholpen. De dienst begint om 10.00 uur en voorganger is ds. Marrit Bassa.
Na de dienst is er tulpverkoop. De opbrengst is voor het diaconale project.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.