Home / Rheden-Regiobode / Gezellig samen met de scootmobiel de natuur in

Gezellig samen met de scootmobiel de natuur in

RHEDEN – Een vriendelijke, gezellige en actieve heer op leeftijd uit het dorp Rheden gaat vaak met zijn scootmobiel de natuur in. Hij geniet dan enorm van de prachtige routes van 15 tot wel 30 km over onder andere de Posbank en door de Havikerwaard. Deze meneer zou het erg fijn vinden als ook andere senioren van deze geweldige natuur in de omgeving kunnen genieten. Hij is zich ervan bewust dat niet iedereen dit zomaar durft en wil deze mensen graag over de drempel helpen door er samen op uit te gaan. De Krachtcoach van Radar Uitvoering Oost, Ingrid Jansen, ondersteunt dit bewonersinitiatief.

Senioren die het leuk vinden om samen met anderen op hun scootmobiel de natuur in te gaan, kunnen contact opnemen met de Krachtcoach. Samen met haar wordt gekeken of de verschillende wensen en interesses op elkaar aansluiten. Radar Uitvoering Oost vraagt uitdrukkelijk of senioren die zich op dit moment nog niet zeker genoeg voelen op de scootmobiel, maar wel graag mee zouden willen contact op willen nemen.In verband met een onverwachtse calamiteit, zoals bijvoorbeeld een lekke band, zoekt Radar Uitvoering Oost ook mensen die deze groep af en toe op de fiets kunnen begeleiden.

Er kan via de mail of telefonisch contact opgenomen worden met Ingrid Jansen, Krachtcoach bij Radar Uitvoering Oost: ijansen@radaruitvoering.nl; 0621224071

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.