Home / Brummen-Regiobode / G-team wint nieuwjaarswedstrijd Loenermark

G-team wint nieuwjaarswedstrijd Loenermark

LOENEN – Vaste prik tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Loenermark is de wedstrijd tussen het G-team en het eerste elftal. Een penaltyreeks moest uitkomst bieden in deze spannende wedstrijd.

De spelers van het G-team waren enthousiast, maar wel wat gespannen voor de wedstrijd. Ze hadden er zin in en toen de scheidsrechter het startsignaal gaf, gingen beide partijen er dan ook fanatiek tegenaan. De eerste goal viel al snel voor het G-team en al snel volgde de tweede. Loenermark 1 moest dus flink aan de bak om niet met grote cijfers te gaan verliezen. Toen ook het eerste team wat beter in het spel kwam, werd het nog spannend. Het ging mooi gelijk op. Er werd fanatiek gevoetbald, onderling werd er flink wat uitgedaagd en gesteggeld als de scheidsrechter even niet goed oplette, maar er kwam nog geen duidelijke winnaar uit. Wel werden aan beide kanten mooie goals gemaakt.
een penaltyreeks moest bij een 6-6 stand bepalen wie de winnaar zou worden van deze spannende wedstrijd. De G-spelers schopten daarbij heel wat ballen in het net en de keeper van het G-team stopte juist veel ballen voor ze het net ingingen. De G-spelers hebben het super gedaan, want uiteindelijk wonnen zij met 17-12. De spelers van beide partijen feliciteerden en bedankten elkaar voor de leuke en sportieve wedstrijd. Na afloop werd in de kantine gezellig nagepraat en getoost op een sportief nieuw jaar.

Nieuwe spelers zijn welkom bij het G-team van vv Loenermark. Er is al een team voor jeugd vanaf ongeveer zes jaar, maar ook een seniorenteam dat nieuwe spelers kan gebruiken. Er wordt getraind op vrijdagavond van 18.45 tot 19.45 uur, te beginnen op vrijdag 17 januari. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via g-voetbal@vvloenermark.nl.

www.vvloenermark.nl/434/g-voetbal-bij-loenermark

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.