Home / Nieuws / Forest Jazz Band in ‘t Hart van Dieren

Forest Jazz Band in ‘t Hart van Dieren

DIEREN – De regionaal bekende Forest Jazz Band speelt op zondag 12 januari in het gezellige Grand Café ‘t Hart van Dieren. De heren zijn van plan de sterren van de hemel te blazen om de oude stijl jazz te promoten. De band heeft vele hoogtepunten achter de rug en probeert van elk optreden een hoogtepunt te maken. Op zondagmiddag 12 januari zal de Forest Jazz Band spelen met een paar gastspelers en dat heeft altijd weer een verrassend effect. Het optreden begint om 14.30 uur en entree is gratis.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.