Home / Doesburg-Regiobode / FODO-expositie Urban Landscapes

FODO-expositie Urban Landscapes

DOESBURG – Zondag 5 januari verzorgt fotoclub FODO uit Doesburg de eerste expositie van het nieuwe jaar, die in het teken staat van urban landscapes. In tegenstelling tot de meer gebruikelijke landschapsfotografie, waarbij hoofdzakelijk een natuurlijk landschap te zien is, gaat het bij de foto’s van deze expositie om de bebouwde omgeving. Hoe richt de mens zijn landschap in met woningen, bedrijven, wegen en andere bebouwingsvormen? Zaak is hierbij uiteraard wel om dit op fotografische wijze vast te leggen, waardoor bekende dagelijkse beelden op een net iets ander manier worden getoond. Wie benieuwd is hoe dit er dan uitziet is van harte welkom, in de bovenzaal van de Waag in Doesburg. De expositie is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto: Chrisjan van Niekerk

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.