Home / Nieuws / Films bij Filmhuis Dieren

Films bij Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont vrijdag 17 januari om 20.00 uur de grappige Nederlandse feelgoodfilm Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Dinsdag 21 januari zijn er twee films, in de matinee om 14.30 uur is het Engelse drama Downton Abbey nog een keer te zien en in de avond om 20.00 uur draait het Braziliaanse drama The Invisible Life of Euridice Gusmao. Alle films zijn te zien in theater Theothorne te Dieren.

De film Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is het vervolg van de eerste film. In de film worstelen drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. In de film worden Gijsje , Marjolein en Loes gevolgd. Zij nemen, net als in het eerste deel, de kijkers met een flinke dosis humor meein hun zoektocht naar antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.

Downton Abbey gaat over de geliefde aristocratische Crawleys die zich met hun onbevreesde personeel voorbereiden op het belangrijkste moment in hun leven: een koninklijk bezoek. Het bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweegbrengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

De film The Invisible Life of Euridice Gusmao (foto) speelt zich af in Rio de Janeiro. Het gaat over de twee onafscheidelijke zussen Eurídice en Guida die thuis wonen bij hun conservatieve ouders. Terwijl ze opgroeien met de strikte regels van hun vader koesteren ze allebei grootse dromen: de getalenteerde Eurídice fantaseert over een carrière als pianiste, de avontuurlijke Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een onverwachte, dramatische gebeurtenis worden de zussen gescheiden en verliezen ze elkaar uit het oog. Terwijl de jaren verstrijken, bouwen ze een eigen leven op. Maar in de tijd dat ze beiden hun dromen najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden.

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.