Home / Doesburg-Regiobode / Filmavond in Kerkhuis

Filmavond in Kerkhuis

HOOG-KEPPEL – In het Kerkhuis in Hoog-Keppel wordt dinsdag 21 januari de film Ida vertoond, gemaakt door regisseur Pawel Pawlokowski. In deze film is de invloed van de tragische gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog te zien bij de jonge non Ida en haar communistische tante Wanda. De film is in zwart-wit en heeft een sobere vormgeving, die de personages nog meer kracht krijgt. Een zwaar thema, dat met humor en ontroering wordt gebracht, meldt de organisatie. Na afloop is er gelegenheid om na te praten over de film. De vertoning begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Kerkhuis in Hoog-Keppel.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.