Home / Doesburg-Regiobode / Film in Filmhuis Hummelo

Film in Filmhuis Hummelo

HUMMELO – Op vrijdag 17 januari is de film Bankier van het Verzet te zien bij het Filmhuis in Hummelo. De film vertelt het verhaal van de twee broers Van Hal die in de Tweede Wereldoorlog middels een ondergrondse bank het verzet aan miljoenen guldens hielpen. De rollen van de broers worden gespeelt door Barry Atsma en Jacob Derwig.
Dit is de tweede film van het seizoen dat loopt tot en met maart 2020. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Spar Hummelo of via bestellen@dorpshuishummelo.nl. Ook zijn er kaarten aan de deur te koop op de avond zelf. In de voorverkoop kosten kaarten 5 euro, aan de deur 6 euro. Aanvang is 20.00 uur.

Lees ook

Belangrijke stap voor Zilvermuseum

DOESBURG – Het bestuur van Stichting Zilvermuseum Doesburg heeft op 9 november met Studio InHout …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.