Home / Brummen-Regiobode / Feestelijk Nieuwjaarsconcert Fuse

Feestelijk Nieuwjaarsconcert Fuse

BRUMMEN – Op zaterdag 11 januari geeft Fuse een nieuwjaarsconcert in de Pancratiuskerk in Brummen. De groep is bekend van het tv-programma Podium Witteman. De muziek is een avontuurlijke reis met muzikale grensverkenningen.

De groep is virtuoos en de muzikanten aanstekelijk op elkaar ingespeeld. Fuse neemt het publiek in no-time mee in haar eigen muzikale wereld. Een wereld waarin je sporen vindt van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken. Onlangs heeft het ensemble de Edison Klassiek Publieksprijs ontvangen.
Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19:30 uur open. Toegangskaarten kosten 22,50 euro en zijn te verkrijgen via www.brummencultuur.nl, toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl of via Dolf Hofs, tel. 0575 -562922. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn ook in de kerk verkrijgbaar voorafgaande aan het concert.

www.brummencultuur.nl/agenda/kamermuziek/fuse

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.