Home / Nieuws / Fanatieke politici strijden op Rhedens zaalvoetbaltoernooi
.

Fanatieke politici strijden op Rhedens zaalvoetbaltoernooi

RHEDEN – Afgelopen vrijdag 3 januari werd in Sporthal de Hangmat in Rheden het Rhedens Zaalvoetbaltoernooi gespeeld. Rhedense jongeren organiseerden het toernooi onder begeleiding van Radar Uitvoering Oost. Teams bestaande uit Velpse, Dierense en Rhedense talenten gingen met elkaar de strijd aan. Ook een team van gemeenteambtenaren en politici van de gemeente Rheden deed mee aan het toernooi. Met wethouder Dorus Klomberg als doelman, Ronald Haverkamp als aanvaller, burgemeester Carol van Eert als fanatieke supporter en vele andere politici op het veld werd sportief gestreden. Na korte tijd bleken de ambtenaren te sterk voor de politici, die met 4-0 werden uitgeschakeld. Het team Fc026 werd uiteindelijk de grote winnaar van het toernooi.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.