Home / Brummen-Regiobode / Expositie in Wereldwinkel

Expositie in Wereldwinkel

EERBEEK – Vrijdag 17 Januari om 16.00 uur wordt in de Wereldwinkel Galerie in Eerbeek de nieuwe expositie met beelden en foto’s van Jim van Iterson geopend, getiteld ‘De wereld om ons heen’. Voor Jim van Iterson is fotograferen kijken en dan wat je ziet vastleggen met technische middelen. Van Iterson houdt zich vooral bezig met natuur-, architectuur- en straatfotografie. Hij is een autonoom fotograaf en houdt het hele proces, van opname tot en met afdruk, in eigen hand. Beeldhouwen is voor Jim verwant aan fotografie. Het berust ook volledig op kijken. “Kijken wat de steen jou aangeeft wat je ermee moet doen en vervolgens dat wat je ziet en voelt omzetten in een afbeelding die de steen met jou communiceert”, omschrijft hij. Van Iterson werkt vooral met albast en serpentijn, maar ook met hardere steen zoals marmer. De Wereldwinkel Galerie is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 99 te Eerbeek. De expositie is vrij toegankelijk tot en met 21 maart.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.