Home / Doesburg-Regiobode / Expositie fotowedstrijd Kleurrijk

Expositie fotowedstrijd Kleurrijk

DOESBURG – Zondag 2 februari houdt fotoclub FODO in Doesburg haar eerste expositie van het nieuwe jaar. Hierbij zal een selectie te zien zijn van de dertig beste foto’s die zijn ingestuurd voor de jaarlijkse clubwedstrijd van FODO. Het thema van het afgelopen jaar was Kleurrijk. De natuur, het straatbeeld en vakantiereizen vormden een prima inspiratiebron voor leden om hopelijk hoog te scoren voor deze wedstrijd, waarbij creativiteit en originaliteit de belangrijkste pijlers zijn. Wie benieuwd is naar deze bonte verzameling is zoals altijd weer van harte welkom op deze maandelijkse tentoonstelling. De foto’s zijn te zien in de bovenzaal van de Waag in Doesburg van 12.00 uur tot 17.00 uur. Er is een lift aanwezig voor bezoekers die minder goed ter been zijn.

Lees ook

Boek over Theo Colenbrander uitgebracht

DOESBURG – Onlangs heeft de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh / Streekmuseum De Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.