Home / Brummen-Regiobode / Expeditie 24/7 ontvangt Recycle-certificaat

Expeditie 24/7 ontvangt Recycle-certificaat

BRUMMEN – Met een inzamelactie heeft Basisschool Expeditie 24/7 veel kleine apparaten uit de kliko gered, zodat ze kunnen worden gerecycled. Voor haar inzet heeft de school niet alleen een beloning, maar ook een Wecycle-certificaat met een ster ontvangen.

De inzamelactie was onderdeel van een landelijke campagne van Wecycle, waar meer dan 200 basisscholen verspreid over heel Nederland aan hebben deelgenomen. De actie werd gecombineerd met lesmateriaal. Wecycle is verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.
De landelijke inzameling is ook nog eens goed voor een cheque van 10.000 euro voor Stichting Jarige Job. Wecycle doneert voor iedere deelnemende school een bedrag. Met het bedrag kan Stichting Jarige Job kinderen uit minder bedeelde gezinnen een onvergetelijke verjaardag geven. De jarige Jobjes ontvangen een verjaardagsbox met versiering, cadeautjes en traktaties voor op school en thuis.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.