Home / Rheden-Regiobode / Ervaar het openbaar vervoer

Ervaar het openbaar vervoer

RHEDEN – Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Rheden. Het spreekuur vindt plaats op maandag 27 januari, van 14.00 tot 15.30 uur, in Dorpshuis Rheden. OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur veel gestelde vragen over reizen met de bus en de trein. Dit zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.
Naast inloopspreekuren organiseren de OV-ambassadeurs ook informatiebijeenkomsten en proefreizen. Op www.ervaarhetov.nl kan gekeken worden voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kan gebeld worden naar 038 4540130 of een e-mail worden gestuurd naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.