Home / Rheden-Regiobode / Ellecomse schaatsster wint gouden medailles

Ellecomse schaatsster wint gouden medailles

ELLECOM – Schaatster Eva van Rheenen -Riemersma uit Ellecom won in het weekend van 18 en 19 januari vier gouden medailles op de Winter World Master Games in Innsbruck. Op dit allround winter sporttoernoeideden 3000 kandidaten mee, waaronder 50 Nederlanders. Eva reed voor het eerst de 10 kilometer en behaalde notabene een nieuw wereldrecord. Twee jaar geleden werd Eva van Rheenen-Riemersma wereldkampioen op de WK Masters, de wereldkampioenschappen voor veteranen, categorie 31-34 jaar.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.