Home / Brummen-Regiobode / Eindejaarsdiner voor Klarenbekers

Eindejaarsdiner voor Klarenbekers

KLARENBEEK – Op zondag 29 december werd in alle vroegte al door vrijwilligers met tafels en stoelen gesjouwd en geschoven in De Brug van het MFC. Ze waren druk met de voorbereidingen voor Het Klarenbeeks Eindejaarsetentje 2019. Er waren 25 gasten uitgenodigd die zin hadden in een gezellige bijeenkomst om nieuwe mensen te ontmoeten en bij te praten met oude bekenden.
Alle gasten werden welkom geheten met een kopje koffie of thee met iets lekkers en naar hun plek aan tafel begeleid. Hier lagen menukaarten klaar, versierd door de kinderen van de basisscholen. Livemuziek van Ramble On op de achtergrond zorgde direct bij binnenkomst al voor een fijne sfeer. Vier koks hadden een heerlijk driegangenmenu bereid. Tussen de gangen door droegen twee van de vrouwelijke genodigden gedichten voor. Rond 14.00 uur werd de maaltijd afgesloten met een kopje koffie en een passend likeurtje. Ramble On speelde nog een gezellig deuntje en de gastheer en dorpscontactpersoon deden nog een bedankwoordje.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.