Home / Brummen-Regiobode / Eerbeekse voetbalmeiden kampioen

Eerbeekse voetbalmeiden kampioen

EERBEEK – De meiden van het JO13-1 team van voetbalvereniging Eerbeekse Boys zijn zaterdag 7 december kampioen geworden in de najaarscompetitie. Alle wedstrijden die dit team sinds de zomer heeft gespeeld, zijn gewonnen en daarmee is het team ongeslagen kampioen geworden. Een mooi resultaat van de meiden, maar ook van de leiders en trainers. De laatste competitiewedstrijd werd thuis gespeeld voor een volle tribune met ouders, vrienden, familieleden en andere Eerbeekse Boys-leden. De kampioenswedstrijd werd met 7-0 gewonnen en na afloop werd er een mooi feestje gevierd. Na de winterstop mag dit team een klasse hoger gaan voetballen. Overigens is er bij Eerbeekse Boys in diverse leeftijdsklassen ruimte voor sportieve meiden die ook willen voetballen.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.