Home / Rheden-Regiobode / Duo Messingh in de Oranjerie

Duo Messingh in de Oranjerie

DIEREN – Zondag 12 januari is het eerste muzikale optreden van het nieuwe jaar in de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren. De twee troubadours van Duo Messingh gaan zorgen voor een intiem luisterconcert. Het duo brengt vooral veel eigen (meest instrumentale) nummers. Daarnaast een aantal fraai gearrangeerde (pop)covers van Leonard Cohen, Cheb Khaled, Bee Gees of zelfs Deep Purple. De sound is tamelijk folky, hoewel veel van de covers uit de pophoek komen. Door de jaren heeft duo Messingh een zeer eigen geluid ontwikkeld, waarin met name de combinatie mandola met trekharmonica opvalt. Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.