Home / Rheden-Regiobode / Doe mee aan Markt op Steeg

Doe mee aan Markt op Steeg

DE STEEG – Op zaterdag 18 april wordt in De Steeg de jaarlijkse markt gehouden, dit is gelijktijdig met de viering van 75 jaar bevrijding. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen de bezoekers op het Dorpsplein Prinses Amaliahoek en de Oversteeg weer terecht voor brocante, kunst(nijverheid) en antiek, plantjes plus eigengemaakte artikelen. Ook is er een terrasje en zijn er kinderactiviteiten. Meer informatie over het huren van een kraam is te krijgen via Els Brandsen via tel. 026 – 4951194 of 06 43895088 of per mail via elsbrandsen@gmail.com.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.