Home / Rheden-Regiobode / Dierense Daisy Meijer schreef ‘Wijzer door reizen’

Dierense Daisy Meijer schreef ‘Wijzer door reizen’

DIEREN – Op vrijdag 20 december is het nieuwe boek ‘Wijzer door reizen – Een persoonlijk interactief reisverslag’ van Daisy Meijer uit Dieren verschenen. Dit reisboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Daisy Meijer: “Soms komen er in je leven mensen op je pad die je verder helpen in je persoonlijke groei. Er ontstaat dan een ultieme kans om een andere kijk op het leven en op jezelf te vormen. Toen ik in contact kwam met Deva Deep, had ik een bijzondere en ideale reisgenoot gevonden. Samen maakten we een aantal boeiende en unieke reizen door bijzondere landen en veranderde mijn kijk op de wereld en mijzelf daarin voorgoed! In dit boek, aangevuld met unieke foto’s, illustraties en links naar de prachtig gemaakte reisfilmpjes van Deva Deep, nodig ik jou uit als lezer om met ons mee op pad te gaan en zo inspirerende reiservaring op te doen, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.”

Toen Daisy (1976) jaren geleden terug kwam van haar eerste reis buiten Europa wist ze het zeker, ze wilde meer. In Deva Deep vond zij een wijze reisgenoot en samen reisden ze in de loop van jaren naar nog een aantal verre, bijzondere bestemmingen. Om het ‘thuisfront’ op de hoogte te houden van al haar reisbelevenissen, stuurde zij hen reisverslagen die steeds weer vol enthousiasme werden ontvangen. Zo ontstond uiteindelijk, het idee om alle avonturen te bundelen en er een boek van te maken.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.