Home / Rheden-Regiobode / Dierense cartoonist in bibliotheek

Dierense cartoonist in bibliotheek

DIEREN – Zondagmiddag 2 februari presenteert de Dierense cartoonist Wytse Noordhof in de Bibliotheek Dieren zijn in eigen beheer uitgegeven boek ‘Was getekend, Wytse N, een terugblik op 50 jaar tekenwerk’.
Noordhof vertelt deze middag over zijn werk, hoe zijn carrière begon nadat hij een cartoonwedstrijd van dagblad Trouw won en voor welke bladen en opdrachtgevers hij illustreerde. Ook is er een expositie van zijn tekeningen, livemuziek van pianist Faucon de Klijn en violiste Rini van Dijkhuizen én de gelegenheid om Wytses boek te kopen en te laten signeren.
‘Was getekend, Wytse N.’ is een bundel van 140 pagina’s en 170 illustraties (cartoons, strips, reisschetsen en portretten). Wytses cartoons kenmerken zich doordat ze je aan het denken zetten en je tegelijkertijd laten glimlachen. Noordhof werkte onder meer voor dagblad Trouw, verschillende gemeenten en tijdschriften.
Wytses boekpresentatie is zondag 2 februari van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Dieren. Geïnteresseerden kunnen de middag gratis bijwonen, maar moeten zich wel vooraf aanmelden. Dat kan in de Bibliotheek Dieren of via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.