Home / Rheden-Regiobode / Dansworkshops bij Studio26

Dansworkshops bij Studio26

VELP – Bij Studio26, school voor podiumkunsten in Velp, worden op zaterdag 25 januari twee dansworkshops gegeven. Dansers/choreografen Senna Amarnis en Ruben Chi geven workshops waarvoor slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Senna Amarnis is danser/choreograaf en staat bekend om haar authentieke urban dansstijl waarbij ze gebruik maakt van strakke en vloeiende bewegingen. Ruben Chi is choreograaf, docent, won diverse internationale Locking Battles en werkte eerder samen met artiesten als Armin van Buuren en Lost Frequencies. De workshops zijn los van elkaar te boeken of als combiticket via de webshop van Studio26. De workshop van Chi is van 11.15 tot 12.45 uur. De workshop van Amarnis is van 13.00 tot 14.30 uur. Tickets kosten 15 euro per workshop, een combiticket voor beide workshops kost 22,50 euro. Tickets zijn in beperkte oplage verkrijgbaar via studio26.nl/webshop.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.