Home / Brummen-Regiobode / Dames VCL verhuizen naar De Bruisbeek

Dames VCL verhuizen naar De Bruisbeek

LOENEN – Vanaf dit jaar houdt de Vrouwencontactgroep Loenen (VCL) haar ledenavonden in het ontmoetingscentrum De Bruisbeek. Hier wordt het programma als vanouds voortgezet.

De verhuizing is een grote verandering voor de VCL, die al sinds jaar en dag gebruik maakte van Het Jeugdhuis. Met het oog op de toekomst van het Jeugdhuis, is toch dit besluit genomen.
De VCL gaat verder gewoon door zoals altijd. “Dankzij de niet aflatende ideeën van onze eigen leden hebben wij voor 2020 weer een gevarieerd, interessant en gezellig jaarprogramma weten te maken”, meldt het bestuur. “Er is een avond over de Kroonjuwelen van het Loo. Een notaris komt het nut van een (levens)testament uitleggen, maar ook worden wij meegenomen naar Irak. Of dichter bij huis, de natuur rondom Loenen. Ieder jaar sluiten wij af met een heerlijk kerstdiner. Daarnaast houden we regelmatig fietstochten en gaan met elkaar een dagje op pad.”
Dames die eens een avond mee willen maken, zijn welkom. Zij kunnen contact opnemen via info@vrouwencontactgroeploenen.nl of met Olga Oudt, tel. 06-23335313.

www.vrouwencontactgroeploenen.nl

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.