Home / Rheden-Regiobode / Cursus stemscholing en stemvorming

Cursus stemscholing en stemvorming

DIEREN – Vanaf dinsdag 14 januari gaan in De Bundel in Dieren weer de cursussen stemscholing en stemvorming van start. De cursussen lopen tot en met 21 april. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Stemscholing is voor mensen die al in een (klassiek) koor zingen. Stemvorming is voor iedereen die nog niet zo lang zingt of er kennis mee wil maken. Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met docent Marjolein Berkvens via marjoleinberkvens@planet.nl of tel. 026-3335972. De lessen stemscholing worden gegeven op dinsdagmiddag van 13.45 tot 14.45 uur, de lessen stemvorming op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.