Home / Doesburg-Regiobode / Cursus portretschilderen

Cursus portretschilderen

DOESBURG – Vanaf woensdag 12 februari geven Lies Halfwerk en Wencke Vinks een driedaagse workshop ‘Leren portretteren naar levend model – van schets tot schilderij’ bij Academie de Halve Maan in Doesburg. Een menselijk figuur in levende lijve schilderen is een boeiende uitdaging. Beide kunstschilders leren de deelnemers stap voor stap een levendig portret tekenen en uitwerken in olieverf. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. De lessen zijn op woensdag 12, 19 en 26 februari. Aanmelden kan via aca.dehalvemaan@gmail.com of tel. 06-39488599.

www.academiedehalvemaan.nl

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.