Home / Brummen-Regiobode / Cursus moestuinieren in Klarenbeek

Cursus moestuinieren in Klarenbeek

KLARENBEEK – De gemeente Voorst houdt samen met Landgoed Klarenbeek en de heer Huizinga een cursus moestuinieren, getiteld Eigen moestuin, eigen voorraad. De cursus wordt gegeven op Landgoed Klarenbeek.
Tijdens de cursus Eigen moestuin, eigen voorraad leren deelnemers meer over het verbouwen van eigen groenten en over het inmaken en bewaren van groente en fruit. De cursusochtenden zijn op 7 maart, 4 april en 9 mei. Hieraan voorafgaand wordt op dinsdag 11 februari een informatieavond gehouden in het gemeentehuis in Twello. De gratis informatieavond start om 19.30 uur, de inloop met koffie en thee is vanaf 19.15 uur.
Deelname aan de cursus kost 50 euro. Op 31 augustus is er een workshops groente conserveren en op 21 september fruit conserveren. Er is beperkt plek. Mensen uit Klarenbeek krijgen voorrang als ze zich op tijd aanmelden Inschrijven kan bij Roos Korderijnk via r.korderijnk@voorst.nl.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.