Home / Doesburg-Regiobode / Containerbrand op Stadswerf Doesburg

Containerbrand op Stadswerf Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 4 januari rond 23.15 uur werd de brandweer opgeroepen voor een afvalbrand bij Den Helder in Doesburg. Ter plaatse bleek een afvalcontainer van de stadswerf in de brand te staan. Waarschijnlijk heeft er niet-ontbrand vuurwerk in gezeten en is dit afgegaan, waardoor er brand ontstond. Een automobilist die op de N338 reed zag dit branden en belde 112. Het blussen duurde een tijdje omdat er allerlei rommel uit de container gehaald moest worden.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.