Home / Rheden-Regiobode / Concert van Panta Rhei Vocaal

Concert van Panta Rhei Vocaal

ELLECOM – Op zondag 2 februari geeft Panta Rhei Vocaal een concert in de Nicolaaskerk in Ellecom. Panta Rhei Vocaal is een groep ervaren zangers onder leiding van dirigent Frank Litjens. De groep bestaat uit zestien personen uit de wijde omgeving van Arnhem. De afgelopen 25 jaar hebben zij gezongen bij uitvaarten en ervaren hoe bijzonder het is om mensen met muziek en persoonlijke verhalen in het licht te zetten. Het was een logische stap om ook bij levensfeesten te gaan zingen, bij een gedenkwaardig moment in je leven. Tijdens dit concert geven ze hiervan een impressie. Het repertoire omvat zowel klassieke als eigentijdse lichte muziek. Aanvang is 15.30 uur. Kaarten kosten 10 euro. Kaarten zijn te reserveren via www.pantarheivocaal.nl, of in de voorverkoop te koop bij VVV-agentschap Ellecom Bakkerij Samberg.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.