Home / Brummen-Regiobode / Concert Lavinia Meijer in Ludgeruskerk

Concert Lavinia Meijer in Ludgeruskerk

HALL – Lavinia Meijer, harpist van wereldformaat, komt optreden in de serie kamermuziekconcerten op zondag 2 februari in de Ludgeruskerk in Hall. Lavinia Meijer, winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden-en platina-status.

Lavinia zal op zondag 2 februari werken spelen van Philip Glass, Arvo Pärt, Prokofjev, Einaudi en een eigen compositie. In de sfeervolle entourage van de Ludgeruskerk, waar de akoestiek een bijzondere wisselwerking heeft met haar spel, zal dit intieme concert met Lavinia plaatsvinden. Het concert begint om 15.30 uur, de kerk is vanaf 15.00 uur openen toegangskaarten kosten 22,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via www.brummencultuur.nl/agenda, toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl of via Dolf Hofs 0575 562922. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis en moeten telefonisch worden aangemeld. Kaarten zijn ook in de kerk verkrijgbaar voorafgaande aan het concert.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.