Home / Alle-Regiobode / Collecte Hersenstichting

Collecte Hersenstichting

REGIO – Van 27 januari tot en met 1 februari gaan er collectanten op pad voor de Hersenstichting. In de hele regio gaan vrijwlligers langs de deuren om geld in te zamelen voor mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen. De Hersenstichting laat onderzoek doen, geeft voorlichting, voert vernieuwende projecten uit en werk aan goede pati├źntenzorg. Hiervoor is veel geld nodig.

www.hersenstichting.nl

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.