Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Weulen Kranenbarg in Vorden maakt gratis tuinschets

Business & Shopping: Weulen Kranenbarg in Vorden maakt gratis tuinschets

VORDEN – De tuin veranderen of een nieuwe tuin aanleggen, is niet iets dat je zomaar doet. Advies van mensen met vakkennis is dan wel zo handig en prettig. Bij Weulen Kranenbarg in Vorden kunnen consumenten op 1, 15 of 22 februari gratis en geheel vrijblijvend een tuinschets laten maken.

Samen met een hovenier of een tuinarchitect wordt in ongeveer drie kwartier van idee naar een ruwe schets toegewerkt. In gesprek met een professioneel tuinontwerper uit de regio wordt gesproken over de indeling, materiaal- en kleurgebruik. Daarnaast kan ook in de verschillende thematuinen volop ideeën worden opgedaan.
Weulen Kranenbarg is, als het gaat om tuininrichting,al jaren een begrip in de regio en heeft alles in huis om van de tuin een heerlijke leefruimte te maken. Marianne Weulen Kranenbarg: “We doen deze actie al een paar jaar en we zitten iedere keer helemaal vol. Het is laagdrempelig en dat werkt prima. Plaatjes kijken op internet kan heel leuk zijn, maar als je met een professional over een tuin praat, wordt het beeld toch een stuk concreter. Mensen hebben er dan gelijk meer gevoel bij, ook al omdat je eventueel te gebruiken materialen zoals tegels, hout, verlichting en tuinmeubels bij de hand hebt. Ander voordeel is dat, indien het klikt met de hovenier of de architect, je gelijk iemand hebt waarmee je verder kan.”

Consumenten kunnen zich voor deze actie aanmelden via www.weulenkranenbarg.nl, info@weulenkranenbarg.nl of tel. 0575-551217. De vorige edities waren een groot succes, maar het aantal plaatsen is beperkt. Tijdig aanmelden is dus aan te raden. Het is handig om bij het gesprek foto’s en afmetingen van de tuin mee te nemen
een gratis tuinschets laten maken kan op 1, 15 of 22 februari. Weulen Kranenbarg is op 7,8 en 9 februari ook aanwezig op de Tuinbeurs aan de Havenstraat in Doetinchem.

Lees ook

Twaalf jaar cel voor doden Eerbeekse Marjolein

EERBEEK – De rechtbank van Zutphen heeft een 30-jarige man uit Rheden veroordeeld voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.