Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: NLP communicatiecursus van start in Doesburg

Business & Shopping: NLP communicatiecursus van start in Doesburg

DOESBURG – In and Outside Coaching & Training start op 3 februari met een NLP communicatiecursus in Doesburg. Hiervoor wordt maandag 20 januari een gratis informatieavond gehouden in het Ondernemershuis Hanzegilde.

“NLP een manier om jouw leven zakelijk en privé vorm te geven”, zegt Hetty Boerstal van In and Outside. “Wil je jouw eigen leven meer vormgeven door je vrij te voelen in je communicatie en gedrag? Is nu jouw tijd aangebroken om te doen, wat je altijd al had willen doen, zakelijk en/of privé? Wat jij graag wil doen begint met communicatie met jezelf.”
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een succesvolle methode tot verandering en geeft de deelnemer inzicht in zichzelf. “Je krijgt inzicht in jouw communicatie, jouw gedachten en gedrag. En ook in hoe jij jezelf kunt motiveren in plaats van tegenhouden. Je krijgt meer grip op jouw communicatie en hiermee op jouw leven en kunt hierdoor zowel zakelijk als privé doelen bereiken. Bovendien krijg je een betere balans in denken, voelen en doen, wat zorgt voor meer rust in je hoofd”, aldus Hetty Boerstal. “Tijdens deze cursus krijg je praktische info en tools aangereikt, die direct in het dagelijks werk en leven toepaspaar zijn.”

De NLP communicatiecursus bestaat uit zeven maandagavonden en start op 3 februari. Op maandag 20 januari is er vanaf 19.00 uur een informatieavond in het Ondernemershuis Hanzegilde aan de Ooipoortstraat 48 in Doesburg. Meer informatie is verkrijgbaar via tel. 06-24981554 of info@inandoutside.nl. Het is ook mogelijk een gratis kennismakingsgesprek te plannen.

www.inandoutside.nl

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.