Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Eenvoudige fietslease bij Corbeek Tweewielers Dieren

Business & Shopping: Eenvoudige fietslease bij Corbeek Tweewielers Dieren

DIEREN – Sinds 1 januari is er een gunstige fiscale fietsregeling van kracht, waarmee het voor werkgevers èn werknemers aantrekkelijk wordt een fiets van de zaak aan te schaffen. Corbeek Tweewielers in Dieren verzorgt een gloednieuwe e-bike, inclusief service, verzekering en onderhoud, voor een paar tientjes per maand.

Corbeek Tweewielers is partner geworden van Lease a Bike. Werkgevers die meedoen aan de nieuwe fietsregeling, kunnen om de hoek bij de lokale fietsenwinkel een nieuwe e-bike uitzoeken.
“De fiets, met name de e-bike, is steeds vaker een serieus alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Met een e-bike sta je niet in de file en zijn parkeerproblemen verleden tijd. Daarbij is fietsen goed voor de gezondheid en de luchtkwaliteit. Belangrijke voordelen voor werkgevers èn werknemers”, zegt Michel Corbeek, eigenaar van Corbeek Tweewielers.
Per 1 januari is er een nieuwe fiscale regeling, waardoor de fiets van de zaak weer een heel aantrekkelijke en voordelige optie wordt. Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, betaalt de werknemer 7 procent bijtelling en kan de fiets zowel zakelijk als privé worden gebruikt, zonder ingewikkelde administratie. “De prijs is nu vaak nog een belangrijke reden om niet voor een e-bike te kiezen. Maar met de nieuwe regeling fiets je als werknemer in de praktijk al vanaf een paar tientjes per maand op een gloednieuwe e-bike”, aldus Michel Corbeek. “Aan het eind van de leaseperiode krijgt de fietser ook nog eens de mogelijkheid om de fiets voor een aantrekkelijk bedrag over te nemen.”
Michel legt uit hoe simpel het het werkt: “Lease a Bike regelt eigenlijk het hele leaseproces en neemt de hele papierwinkel uit handen voor werkgever en werknemer. De werkgever kan met één klik op de knop toestemming geven voor het leasen van een fiets. De werknemer heeft vrije keuze in het type fiets, van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed pedelec. Vervolgens kan de werknemer eenvoudig bij ons in de winkel een nieuwe fiets of e-bike uitzoeken, altijd voorzien van een uitgebreid servicepakket voor onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp en verzekering.”
Zodra de fiets in gebruik is genomen, ontvangt de werkgever maandelijks alle benodigde informatie voor de salarisadministratie voor een eenvoudige verwerking van de betaling van de leasecontracten.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.