Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Chipscorner na dertig jaar niet meer weg te denken uit Velp

Business & Shopping: Chipscorner na dertig jaar niet meer weg te denken uit Velp

VELP – Chipscorner is niet meer weg te denken van de Brugweg in Velp. De cafetaria bestaat dertig jaar en in die tijd heeft eigenaar Ronnie Eulink er een echte buurtsnackbar van gemaakt.

Hij was pas 22 toen Ronnie Eulink zijn eigen zaak begon. “Ik wilde altijd al iets voor mezelf beginnen en toen mijn neef dit pand beschikbaar had, ben ik hier mijn snackbar begonnen”, blikt hij terug. Zijn broers kwamen met de naam Chipscorner en die is nooit meer veranderd. Met hulp van familie en vrienden is de zaak gestart en inmiddels is Ronnie een bekend gezicht in Velp.
Chipscorner is een echte buurtsnackbar. “De meeste klanten kennen me wel van naam”, zegt de snackbareigenaar. “Aan de andere kant ken ik ook bijna al mijn klanten. Er zijn mensen die hier als kind met hun ouders kwamen, die nu zelf met hun kinderen eten komen kopen. Erg leuk.”

Chipscorner is een ambachtelijke snackbar, met naast het gebruikelijke assortiment een friet en snacks een heel aantal zelfgemaakte gerechten. “We maken veel dingen zelf”, zegt Ronnie. “De bami- en nasiballen, de hete kip en gehaktballen bijvoorbeeld. Ook het stoofvlees komt uit onze eigen keuken.”
Na dertig jaar heeft Ronnie nog steeds veel plezier in zijn werk en aan stoppen denkt hij nog lang niet. Sterker nog, hij heeft net een nieuwe website gelanceerd en later dit jaar wil hij de snackbar opknappen: “Ik wil de buitenverlichting aanpakken, maar ook de vitrine en het interieur een andere look geven.” En of de snackbareigenaar zelf na al die jaren nog wel eens een patatje lust? “Absoluut. We zijn net vers stoofvlees aan het maken, dus daar ga ik zo eens heerlijk van genieten. Een stukje kwaliteitscontrole hè?”

www.chipscorner.nl

Lees ook

Twaalf jaar cel voor doden Eerbeekse Marjolein

EERBEEK – De rechtbank van Zutphen heeft een 30-jarige man uit Rheden veroordeeld voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.