Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Afslanken met For Your Line

Business & Shopping: Afslanken met For Your Line

DIEREN – For Your Line is een studio waar mensen algeheel kunt afslanken door te bewegen in een warmtecabine. Daarop aansluitend is een huidbehandeling in de ozoncabine en wordt er gericht voedingsadvies gegeven. For Your Line is sinds 15 september actief in Dieren en richt zich vooral op vrouwen.

“Ik begeleid vrouwen al ruim 20 jaar met afvallen en bewegen en ben in 2000 in aanraking gekomen met de TFM-methode. Ik heb zelf kunnen ervaren dat deze methode werkt en dat er goede resultaten mee worden geboekt. Er zijn wereldwijd al vele vrouwen die met deze bewezen methode hun extra kilo’s en centimeters zijn kwijtgeraakt”, aldus eigenaresse Renate Steenhuis.
Alle behandelingen beginnen met een gratis en vrijblijvende figuuranalyse. Tijdens de figuuranalyse wordt gekeken naar de wensen, medische voorgeschiedenis en de conditie. Tevens wordt er gemeten en gewogen om te kijken hoe het lichaam ervoor staat en om zo een haalbaar doel te bepalen.

“Mijn klanten verbeteren hun gezondheid, hebben gewichtsverlies en voelen zich vitaler. Soms is het zelfs mogelijk om medicatie af te bouwen bij mensen met diabetes type 2 of een hoge bloeddruk.” Een ander voordeel van de methode is dat de oefeningen uitgevoerd worden in een cabine die verwarmd wordt tot 39 graden. ‘Hierdoor is het zeer geschikt voor vrouwen die om uiteenlopende medische klachten niet meer kunnen sporten. Denk hierbij aan artrose, reuma, rug- en nekklachten en hernia. Het voedingsadvies dat gegeven wordt is geen dieet, maar een advies waarbij iemand lekker en verantwoord leert eten, en waarbij
er niet apart gekookt hoeft te worden voor de rest van het gezin.”

Veel mensen houden niet van langdurig sporten, dus maximaal 30 minuten bewegen in de warmtecabine wordt als prettig ervaren. De aansluitende huidbehandeling in de ozoncabine van 15 minuten zorgt ervoor dat de huid strakker en gladder wordt en zelfs cellulitis kan aanzienlijk verminderen. Direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse kan in studio of door te bellen naar tel. 0313-785730.

www.foryourline.nl

Lees ook

Twaalf jaar cel voor doden Eerbeekse Marjolein

EERBEEK – De rechtbank van Zutphen heeft een 30-jarige man uit Rheden veroordeeld voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.