Home / Brummen-Regiobode / Brummen Eijerkamp Open 2020

Brummen Eijerkamp Open 2020

BRUMMEN – De Beckson tennisclub Brummen is alweer druk bezig met de voorbereidingen van het Brummen Open Dubbel Toernooi, gesponsord door Eijerkamp. Van 23 tot en met 29 maart is het zover: dan wordt er weer door alle leden van 17 jaar en ouder gestreden in categorie 4 tot en met 8, heren, dames en gemengd dubbel. Zondag 29 maart wordt bovendien een uitgebreide brunch georganiseerd voor alle deelnemers. Plaats van handeling: Sportpark De Hazenberg in Brummen. De inschrijvingen gaan via www.toernooi.nl, waar door te klikken valt naar het online aanmeldingsformulier Brummen Eijerkamp Open 2020. Inschrijven kan tot uiterlijk 8 maart 2020.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.