Home / Doesburg-Regiobode / Bovenste Knoopje Open in Gasthuiskerk

Bovenste Knoopje Open in Gasthuiskerk

DOESBURG – Op zaterdag 18 januari om 20.00 uur bespreken Sjoerd van Capelleveen en Job Kühlkamp, ook wel bekend als Bovenste Knoopje Open, in de Gasthuiskerk in Doesburg of je kinderen in deze tijd van apocalyptische toekomstvisies nog wel een plezier doet als je ze op de wereld zet.

De twee jonge mannen van Bovenste Knoopje Open zijn allebei 23 jaar: wat henzelf betreft te oud om nog kind te zijn en te jong om ze te krijgen. Van Capelleveen en Kühlkamp zijn echter precies oud genoeg om de vraag te stellen en te belichten van alle kanten. De beslissing hoeft nog niet te vallen. Ze hebben alle tijd. Vandaar de titel Tijd Zat.
Bovenste Knoopje Open is van oorsprong een band, maar de twee artistieke frontliners gaan ook op tour als muzikaal cabaretduo. Ze zijn afgestudeerd aan de opleiding Docent Theater van ArtEZ in Zwolle. Tijd Zat wordt geregisseerd door Leander Zimmerman en is een opbeurend programma dat zorgvuldig is uitgedacht en thematisch goed in elkaar steekt. De nieuwe generatie is verantwoordelijk voor de volgende. Dat betekent zorgen voor je planeet, zorgen voor je kinderen en ondertussen zorgen voor jezelf. Deze twee zorgzame mannen adresseren alle vragen waar hun tijdgenoten het antwoord maar nauwelijks weten te formuleren. Bovenste Knoopje Open luidt met Tijd Zat een nieuw tijdperk in voor de geëngageerde cabaretier.
Toegang is 16,50 euro, inclusief pauzedrankje.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.