Home / Brummen-Regiobode / Boerenkoolmiddag in Beekbergen

Boerenkoolmiddag in Beekbergen

BEEKBERGEN – Op woensdag 29 januari wordt er in de Hoge Weye in Beekbergen een boerenkoolmiddag gehouden voor 55-plussers. Het programma duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Allereerst krijgen de gasten koffie of thee met een plak cake. Het Oosterhuuzens Dialectkoor geeft een optreden. Na de pauze wordt er boerenkoolmaaltijd geserveerd en geeft het koor nogmaals een optreden. Per persoon wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd. Kaarten voor deze middag zijn te koop bij Primera De Damper aan de Dorpstraat 54, Ton en Dinie Tijhof aan de Dorpstraat 30A, tel. 055-5062289 of bij Tonnie Bos, Juff. Oosterweg 16, tel. 055-5061459.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.