Home / Rheden-Regiobode / Boek: Wij zijn Gods lach

Boek: Wij zijn Gods lach

GEM. RHEDEN – Wij zijn Gods lach. Dat is de titel van het onlangs uitgegeven boek van Susanna Kamminga. Susanna is geestelijk verzorger met een eigen praktijk ‘Aan de stamtafel’ in de gemeente Rheden. In haar boek zijn overwegingen gebundeld die zij in de afgelopen jaren heeft uitgesproken tijdens kerkdiensten, weeksluitingen en humanistisch samenzijn in verpleeghuizen in Dieren en Rheden. Het zijn eigentijdse overdenkingen, met een persoonlijke betrokkenheid. Grootse thema’s weet de schrijfster te vertalen naar korte en krachtige verhalen. “Ze bieden de lezer steun en troost in het dagelijks leven, maar ook voor verzorgenden kan deze bundel inspirerend werken”, vertelt Kamminga. “Er kan kracht uit worden geput.” Het boek is te koop bij boekwinkel de Plek in Dieren en bij Jansen & de Feijter in Velp. Ook is het boek te bestellen via www.boekscout.nl.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.