Home / Brummen-Regiobode / BMW vliegt in brand tijdens ritje

BMW vliegt in brand tijdens ritje

BEEKBERGEN – Een BMW is op de Arnhemseweg in Beekbergen spontaan in brand gevlogen tijdens het rijden, op woensdag 22 januari rond 18.30 uur. De brandweer moest uitrukken naar wegresrestaurant Mendel aan de N788. De bestuurder kon ongedeerd uit de auto komen. Een klein wonder, want nadat de auto begon te roken vloog hij binnen 30 seconden volledig in brand. De bestuurder had nog snel de auto in de berm kunnen parkeren en enkele spullen veilig kunnen stellen. Ondanks snel optreden van de brandweer kon de auto niet meer gered worden.

Foto: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.