Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst financiële regelingen bij zorg

Bijeenkomst financiële regelingen bij zorg

BRUMMEN – De financiële regelingen en vergoedingen bij zorg zijn aan veranderingen onderhevig en soms ziet men door de bomen het bos niet meer. Daarom verzorgt het Knooppunt Mantelzorg in Brummen, samen met Team voor Elkaar en Steunpunt Geld en Administratie, op woensdag 22 januari een informatiebijeenkomst over financiële regelingen en vergoedingen bij zorg. Er wordt informatie gegeven over financiële regelingen zoals tegemoetkomingen, belastingaftrek, PGB en zorgwetten. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur in Plein 5, in Brummen. De bijeenkomst is gratis en opgeven kan bij het Knooppunt, door te mailen of te bellen naar mantelzorg@welzijnbrummen.nl of tel. 0575-561988.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.