Home / Brummen-Regiobode / Bibliotheek Brummen|Voorst scoort goed

Bibliotheek Brummen|Voorst scoort goed

BRUMMEN – Bibliotheek Brummen|Voorst sluit 2019 af met twee keer een mooie score in de Top 15 van Marcel Deckers. Hij maakt verschillende scorelijsten van bibliotheken die het best presteren in Nederland. Bibliotheek Brummen/Voorst staat op de achtste plaats van bibliotheken die de meeste activiteiten organiseren. En als nieuwkomer heeft de Bibliotheek Brummen | Voorst een 12e plek op de lijst van bibliotheken waarvan de meeste inwoners lid zijn. De volgende vier indicatoren zijn hierbij onderzocht: het aantal bezoekers, het aantal leden, het aantal uitleningen en het aantal activiteiten. Een score waar Bibliotheek Brummen | Voorst als kleinere Bibliotheek in het oosten van het land heel trots op is.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.