Home / Rheden-Regiobode / Benefietdiner stichting SARI voor school in India

Benefietdiner stichting SARI voor school in India

ELLECOM – Voor de zevende keer verzorgt stichting SARI een benefietdiner in de Peerdestal in Ellecom. De opbrengst is bestemd voor de bouw van een keuken en toiletten op een school voor kinderen met een beperking in Mugaiyur in Zuid-India.

De stichting SARI zet zich in voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in India. In de afgelopen jaren haalden de vrijwilligers hiervoor al vele duizenden euro’s op. Dit geld is vooral besteed aan de bouw van een aantal scholen voor deze kinderen. Zo is er een technische school voor jongens gerealiseerd en een school waar meisjes een opleiding kunnen volgen tot dokter of verpleegster.
Vorig jaar ging de opbrengst van het benefietdiner naar de aanschaf van een schoolbus voor de Siragu Montessori School, waarmee kansarme kinderen (vooral meisjes) kunnen worden opgehaald om naar school te gaan. Deze bus is inmiddels afgeleverd en wordt dagelijks gebruikt.
Dit jaar gaat de opbrengst van het diner naar de bouw van een keuken en toiletten op een school voor kinderen met een beperking in Mugaiyur in Zuid-India. Op deze school zitten zestig kinderen. Voor de bouw is 29.000 euro nodig.

Het diner vindt plaats op maandag 27 januari, vanaf 19.30 uur. Restaurant Kohinoor of India verzorgt een Indiaas buffet. Bij het Rad van Avontuur zijn mooie prijzen te winnen. Opgeven kan via stichtingsari@gmail.com. Deelname kost 35 euro.

www.stichtingsari.com

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.