Home / Brummen-Regiobode / Bedankje voor enquête bibliotheek

Bedankje voor enquête bibliotheek

BRUMMEN / EERBEEK – De bibliotheken in Brummen en Eerbeek hebben de afgelopen weken ouders met jonge kinderen ondervraagd middels een enquête. Er werd gevraagd welke activiteiten de ouders interessant zouden vinden voor hun kinderen. De resultaten van deze vragenlijst zijn gebruikt voor de programmering binnen de bibliotheken in het komende jaar.
Deelnemers aan de enquête konden met het invullen een dinerbon winnen. In Eerbeek heeft Bette Kocks de bon in ontvangst mogen nemen, in Brummen was dat Rick Milius (foto). De bibliotheek bedankt Bette en Rick, maar ook alle andere ouders, voor hun deelname aan de enquête.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.