Home / Nieuws / Bankzitters winnen wederom zaalvoetbaltoernooi SCS

Bankzitters winnen wederom zaalvoetbaltoernooi SCS

LAAG-SOEREN – In de sportzaal van ’t Sprengenhus hield de Laag-Soerense voetbalvereniging SCS haar traditionele zaalvoetbaltoernooi op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Vijf teams speelden een hele competitie.

Er werd gespeeld met 3 tegen 3, waarbij wissels onbeperkt waren toegestaan. De Bankzitters’wonnen al hun wedstrijden en veroverden daarmee, net als vorig jaar, de eerste prijs en de wisselbeker. FC Knudde speelde beter dan de naam doet vermoeden en moest alleen in de Bankzitters haar meerdere erkennen. Daarmee legde dit team beslag op een mooie tweede plaats. Met Wat Goedddd stond een compleet damesteam aan de aftrap. Rian, Bente, Nicole, Kayra en Amy vochten voor wat ze waard waren en verdienden de sympathie van tegenstanders en publiek. Net als de teams Bitterbal en Alexbossu kwamen zij iets te kort tegen de eerste twee, maar waren wel degelijk in staat aantrekkelijk voetbal te spelen en voor de nodige spanning te zorgen.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.