Home / Doesburg-Regiobode / Amnesty zoekt collectanten

Amnesty zoekt collectanten

DOESBURG – In de week van 9 tot en met 14 maart wordt de landelijke collecte van Amnesty International gehouden. In Doesburg worden nog collectanten gezocht. Amnesty International is een organisatie die zich wereldwijd inspant voor de vrijlating van politieke gevangenen. Vaak is Amnesty de enige hoop voor mensen die door het uiten van hun menig soms jarenlang het gevang in gaan. Aanmelden als collectant kan via bert@stulp.net of tel. 0313-474961.

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.