Home / Rheden-Regiobode / Amnesty International zoekt collectanten

Amnesty International zoekt collectanten

RHEDEN – Amnesty Intarnational houdt in de week van 9 tot 14 maart de jaarlijkse collecte. Hierbij kan in Rheden nog wel wat hulp worden gebruikt. Iedereen die een paar uur van zijn tijd wil geven, kan zich aanmelden bij de plaatselijk coördinator via c.vd.haak1951@kpnmail.nl of tel. 06-53391846 of via www.amnesty.nl/collecte
Over de hele wereld zijn mensen slachtoffer van schendingen van hun mensenrechten. Ze worden gevangengezet of gediscrimineerd vanwege hun mening, geloof of seksuele oriëntatie. Of worden slachtoffer van politiegeweld, marteling of bedreiging. Mensen worden veroordeeld op basis van verzonnen aanklachten na oneerlijke processen, of krijgen de doodstraf. Op allerlei manieren zet Amnesty zich in voor deze slachtoffers en tegen schending van mensenrechten.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.