Home / Rheden-Regiobode / Afscheid Notaris de Kroon

Afscheid Notaris de Kroon

VELP – Na twintig jaar notaris te zijn geweest in de gemeente Rheden, zet Joke de Kroon een nieuwe stap in haar carrière. Ze heeft het notariskantoor De Kroon in Velp overgedragen aan mr. Yorick van Hassel en gaat zelf verder als Joke de Kroon Notarieel Advies en Interim Kandidaat-notaris. “Ik dank al mijn relaties voor het in mij gestelde vertrouwen de afgelopen twintig jaar en de mooie gesprekken die ik met velen van hen mocht voeren. Het is helaas niet mogelijk om iedereen persoonlijk van mijn vertrek op de hoogte te stellen, vandaar dat ik langs deze weg mijn ruim 218.000 cliënten op de hoogte stel van mijn vertrek.”

jokedekroon1@gmail.com

Lees ook

Pas op de plaats in pilot schoonmaakhulp Rheden

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden maakt een pas op de plaats in de pilot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.