Home / Rheden-Regiobode / Activiteiten voor 65-plussers gebundeld in handige gids

Activiteiten voor 65-plussers gebundeld in handige gids

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – De Activiteitengids voor 65-plussers biedt een handig overzicht van alles wat er te doen is voor oudere inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal. Er is een mooi overzicht gemaakt van alle activiteiten, variërend van cultuur tot sport.

Cultuurbedrijf RIQQ heeft samen met Sportbedrijf Rheden, Bibliotheek Veluwezoom en een groot aantal partners de nieuwe gids samengesteld. Naast de grote hoeveelheid lopende cursussen, zijn ook eenmalige activiteiten, aanbod op afspraak en de meeste amateurverenigingen in de gids meegenomen. Ook is er een overzicht van lezingen, voorstellingen en exposities.

De gids is af te halen of in te zien bij de bekende locaties, zoals De Dumpel in Velp, Dorpshuis Rheden, het gemeentehuis in De Steeg, De Bundel in Dieren, ’t Sprengenhus in Laag-Soeren en de Kerk van Rozendaal. Daarnaast is de gids terug te vinden op www.activiteiten-gids.nl. Vanaf de website is het eenvoudig uit te printen.

De activiteitengids is mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van Fonds Sluyterman van Loo en de gemeente Rheden. Hiermee wil de gemeente kunst en cultuur, sport- en ontmoetingsactiviteiten een rol laten spelen in haar doel om inwoners gezond, veilig en relatief gelukkig te laten wonen, werken en recreëren, jong te laten zijn en ouder te laten worden.

www.activiteiten-gids.nl
www.cultuurbedrijfriqq.nl

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.