Home / Rheden-Regiobode / Activiteiten bij De Paperclip

Activiteiten bij De Paperclip

VELP – Het open huis van Ontmoetingscentrum De Paperclip aan de Eiberstraat in Velp op zaterdag 4 januari werd drukbezocht. Veel bezoekers schreven zich ter plaatse in voor één of meerdere cursussen of activiteiten. Er wordt dit voorjaar weer een breed programma aangeboden. Een aantal activiteiten zit al vol, maar er is nog genoeg plaats bij onder andere de cursussen Opruimen kun je leren, Ontwerp je eigen tuin, digitale fotografie, Digitaal wijzer, Filosofie en Kleding maken. Aanmelden kan via www.paperclipvelp.nl. Voor activiteiten als het biljarten, klaverjassen, koersbal, jokeren en bridge, geldt dat er op elk gewenst moment gestart kan worden.

www.paperclipvelp.nl

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.